Abonnementsverkoop start op 18 juni

Samen Beerschot! Met deze woorden gaan we het nieuwe seizoen in. Samen met heel de Beerschotfamile. ’21-’22 is een seizoen om snel te vergeten, we hebben samen afgezien, maar het is tijd voor een nieuwe start. De club wachtte de uitspraak van het bondsparket af met betrekkening tot het aantal wedstrijden achter gesloten deuren. Op basis van deze informatie stelde Beerschot de prijzen samen voor het nieuwe seizoen. Samen gaan we voor een spetterend seizoen. Met z’n allen achter ‘onzen Beerschot’.

WAT KOST ME DAT? 

Jouw abonnement duurder? Neen! 
Veel bedrijven en clubs kiezen ervoor om hun prijzen te verhogen. Beerschot niet. Onze club kon afgelopen seizoen, wanneer er heel wat donkere wolken boven het Kiel hingen, steeds rekenen op jullie steun. 

Beerschot geeft door de degradatie en de wedstrijden achter gesloten deuren van vorig seizoen een fikse korting voor de verlengers. Zij betalen de voordeelprijs als ze verlengen tijdens de voorrangsperiode. Ondanks dat er enorm wat inkomsten werden gemist en de steeds stijgende prijzen, willen we onze trouwste supporters bedanken met een mooi pakket. De volledige prijslijst voor gewone abonnementen inclusief de play-off, vind je hieronder.

Nieuwe abonnees betalen de basis 1B-prijs.
Een abonnement is dé voordeligste oplossing om een wedstrijd van de Mannekes bij te wonen, zélfs als je een paar wedstrijden zou missen.
 

EXTRA VOORDELEN VOOR ONZE ABONNEES SEIZOEN 22/23

 • Garantie op jouw vaste plaats bij thuiswedstrijden reguliere competitie.
 • Voordeligste prijs per wedstrijd.
 • 5% korting in de fanstore gedurende het hele seizoen op vertoon van je abonnement.
 • €5 dranktegoed op jouw nieuw abonnement
 • €5 per ticket ipv. €13 voor het 2de elftal in 2 amateur op vertoon van je abonnement. (Reeks: KV Mechelen, Racing Mechelen, Cappellen, K. Berchem sp., SK Londerzeel)
 • 8 vouchers voor 2 extra tickets per wedstrijd tegen de U23-teams
 • Voorrang bij aankoop ticket in thuiswedstrijden Croky Cup.
 • Gratis toegang tot alle wedstrijden van de jeugd.
 • Gratis toegang tot de wedstrijden van Sasja Handbal op vertoon van je abonnement.
 • Gratis toegang tot de wedstrijden van GSB. Hoboken op vertoon van je abonnement.
 • Behoud van jouw eigen plaats voor de toekomst: voorrang bij verlenging abo 23/24.
   

PRAKTISCHE INFORMATIE

Nieuw ticketplatform
Je zal je abonnement kunnen verlengen via een compleet nieuw ticketsysteem. Nu vrijdag krijg je alle informatie over hoe dat nieuwe systeem werkt. Dat nieuwe systeem is een pak eenvoudiger en handiger, al zal je in het begin even wat moeten zoeken en eenmalig wat extra stappen moeten doornemen. 

Wanneer aankopen?
De abonnementenverkoop 2022-2023 start op zaterdag 18 juni om 11u00, zowel online als in de ticket corner. En laat 18 juni nu net ook de datum zijn waar Beerschot in 1922 zijn eerste titel behaalde. Een ideaal moment om de nieuwe campagne #SamenBeerschot af te trappen. 

Voorrangs- & voordeelperiode

Voorrangsperiode tot 02 juli
Dit is de periode waarin de huidige abonnees 21-22 hun abonnement op hun huidige plaats kunnen verlengen zonder dat er iemand anders toegang heeft tot zijn of haar plaats. Deze periode loopt tot en met 02 juli. Dit is de periode waarin je kan  genieten van een vroegboekkorting. Had je geen abo? Dan kan je alleen aankopen op een beschikbare plek aan de basisprijs.

Op zaterdag 02 juli om 23u59 vervallen alle niet-aangekochte reservaties, en sluit de verkoop van abonnementen voor drie dagen.

Op zondag 03 juli zal er een wisseldag plaatsvinden voor de reeds aangekochte abonnees. Daar kunnen zij van plaats wisselen. Op die dag kunnen er dus geen nieuwe abonnementen aangekocht worden of abonnementen verlengd worden.

Op maandag 04 en dindag 05 juli verwerken onze vrijwilligers de administratie en zal er ook geen verkoop zijn.

Op woensdag 06 juli zullen alle beschikbare plaatsen worden opengezet voor verkoop. 

TRIBUNE 1

Terug naar jouw stoeltje
Abonnees van tribune 1 die vorig seizoen verplaatst werden naar tribune 4, kunnen terug naar hun eigen zitje op de hoofdtribune. Die stoelen zijn bewaard gebleven in het nieuwe ticketingsysteem, verleng dus gewoon jouw abonnement en je krijgt automatisch een abonnement op jouw vertrouwde stoeltje in tribune 1.

ANDERE FORMULES

Beerschot Socio’s
Onze abonneehouders met een VIP-formule worden persoonlijk gecontacteerd voor het verlengen van hun abonnement. Ze hoeven daarvoor verder niets te ondernemen.

Onze abonneehouders met een VOS-formule (Vrienden van Het Olympisch Stadion) worden persoonlijk gecontacteerd voor het verlengen van hun abonnement. Ze hoeven daarvoor verder niets te ondernemen. 

Andersvaliden
Onze abonneehouders met toegang tot de andersvalidetribune kunnen de wedstrijden gratis bijwonen. Zij kunnen enkel fysiek in de ticket corner hun abonnement verlengen of aankopen. Neem daarvoor zeker jouw invaliditeitsdocument (60%) mee. Begeleiders van andersvaliden betalen €100.

Studenten
Onze abonneehouders met met het studententarief kunnen de wedstrijden bijwonen voor €110 in tribune 4. Zij kunnen enkel fysiek in de ticket corner hun abonnement verlengen of aankopen. Neem daarvoor zeker jouw ID en studentenkaart mee.

-6 Jarigen
Onze jongste telgen van de Beerschotfamilie kunnen de wedstrijden gratis bijwonen. De ouders dienen zich aan te melden in de ticket corner met vertoon van de identiteitskaart van het kind. 
 

Jupiler Pro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts