Beerschot verwelkomt fans opnieuw in het stadion

Beerschot is heel erg blij om z’n fans opnieuw te mogen verwelkomen in het Olympisch Stadion. De club ontving dinsdagavond bevestiging van de voetbalbond dat de wedstrijd tegen Zulte Waregem mag doorgaan met publiek. Doordat Beerschot in beroep ging tegen de uitgesproken straf van twee speeldagen achter gesloten deuren, zijn onze fans dus welkom tegen Essevee. Beerschot mag het Olympisch Stadion voor 70% vullen met supporters tegen Zulte-Waregem.

Volgens de nieuwe COVID-maatregelen zijn er 8.000 plekken beschikbaar tegen Essevee. Al onze abonnees zullen dus op hun vertrouwde stoeltje kunnen plaatsnemen, ook zullen er een duizendtal losse tickets beschikbaar zijn in tribune 2. Het bezoekersvak blijft wel gesloten. Mondmaskers en Covid Ticket blijven verplicht en het horecaprotocol blijft van kracht.

Ben je abonnee?
Dan zien wij jou graag zaterdag voor de wedstrijd tegen Zulte-Waregem. Je kan gewoon op je vertrouwde stoel plaatsnemen die op je abonnement vermeld staat. De poorten zullen openen vanaf 2 uur voor de wedstrijd. De togen achter tribune 2, 3 en 4 blijven wel gesloten aangezien het daar praktisch onmogelijk is om eet- en drankmogelijkheden via het horecaprotocol aan te bieden.

Wil je een los ticket aankopen?
Vanaf woensdag kan je losse tickets aankopen voor Beerschot – Zulte Waregem. Dit kan enkel in tribune 2. Zo zorgt Beerschot ervoor dat onze fans goed gespreid worden in het stadion. Tickets aankopen kan online of in onze ticket corner.

De ticket corner is open op:

  • Woensdag 26/01 tussen 17u en 20u
  • Vrijdag 28/01 tussen 17u en 20u
  • Zaterdag 29/01 vanaf 13u45
     

Jupiler Pro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts