CLUB NIEUWS

Club Statement: berichten in de media

Beerschot nam notie van de berichten die vandaag in de media circuleerden. Daarbij werd verteld dat Thorsten Theys huidig sportief directeur Gyorgy Csepregi aan de kant wil schuiven. Dit is een leugen die op geen enkele manier bij Thorsten werd afgetoetst. Hieronder volgt een statement van Thorsten Theys zelf over de situatie.

“Ik had mezelf voorgenomen om de eerste weken niet officieel te verschijnen in pers en media en overall een zeer low profile te houden”, vertelt Thorsten Theys. “Ik wilde me eerst een goed beeld vormen van de situatie. Na één week kan ik al zeggen dat ik mij heel bewust ben van de huidige dynamieken en de gespannen situatie rond de club. En ik kan alleen maar zeggen dat ik het heel erg jammer vind dat er de afgelopen dagen leugens zijn verschenen over mij en mijn intenties bij deze club.”

“Ik las dan ook met verbazing het nieuws dat ik sportief directeur Gyorgy Csepregi zou buiten willen werken en in zijn plaats een nieuwe sportief directeur zou willen aanstellen. Dit is absoluut niet het geval. Ik ben tijdelijk aangesteld om de continuïteit van operationele en dus zakelijke kant van de club te waarborgen. Ik heb geen beslissingsrecht over zulke materie en mij daar dus aan linken is een zware leugen. Sterker nog: dit is een persoonlijke aanval op mezelf die mijn positie bij de club totaal onnodig ingewikkelder maakt.”
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts