TICKET NIEUWS

Westerlo-Beerschot: ticketinfo

Zaterdag verdedigen we opnieuw onze leidersplaats. Dit keer in en tegen Westerlo. Er geldt geen combiregeling. We krijgen 887 tickets.
 

Er resten Beerschot nog twee uitwedstrijden dit jaar. Na die fantastische comeback en de goede start in de tweede periode gaan we ook zaterdag (20.30 uur) vol voor de belangrijke punten. De supporters kunnen daarbij helpen!

Je kan de tickets donderdag in de ticket corner in het Olympisch Stadion kopen (17-19 uur). Op wedstrijddag kunnen er aan het bezoekersloket in 't Kuipke ook nog tickets gekocht worden. Het bezoekersloket is open vanaf 19 uur.

Zitplaatsen (vak H) 237 plaatsen

Volw      21 euro

0 - 15j    9 euro

Staanplaatsen (vak I) 650 plaatsen

Volw    16 euro

0 -15j   6 euro

Zoals steeds kunnen aangesloten supporters ook bij onze supportersclubs tickets kopen. Die bestellingen moeten binnen zijn woensdag om 17 uur.

Rolstoelgebruikers en personen met een handicap krijgen gratis toegang tot de wedstrijd maar dienen hun aanwezigheid vooraf te melden aan het secretariaat (ticketing@kvcwesterlo.be) Graag ook een kopie van hun attest van invaliditeit toevoegen aan de aanvraag. Begeleiders betalen 10€ voor een toegangskaart.

't Kuipje
De Merodedreef 189
2260 Westerlo