CLUB NIEUWS, TICKET NIEUWS

Supporters van Tribune 1 worden verplaatst

Beerschot kreeg in de loop van donderdagnamiddag te horen dat tribune 1 niet meer open mag. Lees daarover alles hier. De club betreurt die beslissing, maar wil met een zo goed mogelijke oplossing komen voor alle onze fans. Hieronder krijgt u een overzicht van alle wijzigingen.

Loges
Logehouders worden verplaatst naar Museum XIII. Daar krijgen ze hun maaltijd voorgeschoteld. Ze kunnen daarna de wedstrijd volgen op tribune 4. Zij krijgen per loge hun 12 tickets opgestuurd.

VOS
VOS-leden krijgen een nieuwe plek in tribune 4. Zij zijn welkom in Museum XIII zowel voor de wedstrijd, tijdens de rust als erna. Wij vragen onze VOS-leden om een ticket af te halen in de ticket corner op wedstrijddag. Dat zullen zij krijgen op vertoon van hun abonnement.

Eters Museum XIII
Zelfde regeling als normaal. Zitplaats in Tribune 4

Young Business Club
De leden van de YBC krijgen een nieuwe plek in tribune 4. Zij zijn welkom in Museum XIII zowel voor de wedstrijd, tijdens de rust als na de match. Wij vragen hen om een ticket af te halen in de ticket corner op wedstrijddag. Dat zullen zij krijgen op vertoon van hun abonnement.

Andere abonnees tribune 1
Abonnees uit vakken B en vak Vip krijgen een zitplaats in tribune 2. Zij kunnen binnen met hun huidig abonnement aan de poorten van tribune 2.