CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Shankland wordt overgenomen door Heart of Midlothian F.C. in Schotland

Aanvaller Lawrence Shankland wordt overgenomen door Heart of Midlothian in de Schotse hoogste klasse. Shankland speelde in totaal één seizoen voor onze Mannekes, daarin scoorde de Schotse spits 5 doelpunten en gaf hij 4 assists in 27 wedstrijden. Beerschot wil Shankland bedanken voor zijn inzet vorig seizoen en hem veel succes wensen in zijn verdere carrière.

Shankland tekende in augustus 2021 een contract op het Kiel. Zijn werklust en inzet was graag gezien bij de supporters. Van zijn vijf doelpunten scoorde hij drie goals tegen topploegen. Het moment dat misschien nog het vaakste aan hem gelinkt zal worden, is het afgekeurde doelpunt in de derby tegen Antwerp waar hij het Kielse publiek even op rozen zette.

“Ik wil de fans, en iedereen bij de club, bedanken voor de manier waarop ik ontvangen werd het afgelopen seizoen”, vertelt de Schotse spits. “Ik ben heel erg blij dat ik deze ervaring heb meegemaakt. Ik maak nu opnieuw de overstap naar Schotland. Hearts is één van de grootste clubs in Schotland. Ik kan opnieuw dichter bij mijn familie gaan wonen en heb de kans om volgend seizoen Europees te spelen. Ik ben de club ook dankbaar dat ze mij deze kans gunnen en zal voor eeuwig toch een Paarse supporter blijven.”