CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

matchbalsponsor: Recrewtment

Recrewtment sponsort zondag de matchbal van de finalewedstrijd op het Kiel.

Recrewtment is een jong en dynamisch rekruteringskantoor dat in september 2015 werd opgericht. Ondertussen zijn ze één van de snelst groeiende bedrijven in de rekruteringssector geworden. Meer dan 50 medewerkers op 13 locaties helpen u graag bij uw rekruteringsnoden. Hun geheim? De passie voor mensen. Zij rekruteren voor u medewerkers met de juiste skills én persoonlijkheid. In het grote aanbod van uitzend- en rekruteringskantoren proberen zij het verschil te maken met hun persoonlijke aanpak.

De Recrewtment collega’s vormen de belangrijkste meerwaarde van het bedrijf! Ze streven naar een top crew en geven medewerkers volop de kans om hun carrière verder te ontplooien binnen het bedrijf. U kan rekenen op een team van gepassioneerde collega’s met kennis van de sector. Zij hanteren een no-nonsense aanpak met maximaal resultaat. Door hun dienstverlening op maat weet u op elk moment wat u van hen kan verwachten afgestemd op uw persoonlijke noden. Geen onnodige procedures maar concrete oplossingen, daar gaan we voor!

Al van bij de opstart van Recrewtment steunen wij actief Beerschot. Er is namelijk maar één ploeg van’t Stad en één rekruteringskantoor van’t Stad. Vind hier alle info op hun website!

Ben je op zoek naar een nieuwe job of heb je dringend nood aan nieuwe medewerkers, de recruiters van Recrewtment helpen je graag verder. Hun motto: Skills matter, personality matters more. Recrewtment wenst iedereen een fantastische match toe.

Laten we met z’n allen er alles aan doen om de enige plek in te nemen waar we thuis horen: 1A. Komaan ratten!