BUSINESS NIEUWS, CLUB NIEUWS

KOM NETWERKEN IN DE BEERSCHOT BUSINESS CLUB

Beerschot lanceert binnenkort de Beerschot Business Club. In de BBC zullen onze partners nog beter en intenser kunnen netwerken.

K. Beerschot V.A. heeft het genoegen een grote club van ondernemers tot haar netwerk te mogen rekenen die naast Beerschotsupporter ook business partner zijn. Vanuit deze gedeelde passie willen we als club er nu voor gaan zorgen dat deze ondernemers ook andere ondernemers met een hart voor Beerschot beter en op een interessante manier kunnen leren kennen. Want zeg nu zelf: met wie kan u beter zaken doen als met een Beerschotsupporter?

Daarom lanceren we op de 26 november de Beerschot Business Club oftewel BBC in de Club 155 van het Olympisch Stadion. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 17u-18u30: onthaal & walking dinner
  • 18u30: voorwoord en inleiding door Günther Peeters, Commercieel Directeur K. Beerschot V.A. gevolgd door een korte introductie van de partners van de BBC
  • 18u45-19u30: boeiende lezing met tips & tricks, do’s & dont’s van een business club, netwerken en sponsoring door:
    • Jos Verschueren: Directeur Sportmanagement Vrije Universiteit Brussel & Stichter International Football Business Institute
    • Patrick Lauwerys: Commercieel Manager Telenet Giants Antwerp
  • 19u45-20u45: speeddate leden & aanwezigen Beerschot Business Club
  • 20u45-22u: aansluitend mogelijkheid tot verder netwerken bij het nuttigen van een drankje

Begin 2020 zullen er nog twee activiteiten georganiseerd worden maar daarover meer op 26 november!

Op deze avond worden alle Logehouders, VOS-leden, business seat houders en vaste Club 155-leden bij K. Beerschot V.A. uitgenodigd maar we willen voor deze openingsavond graag zoveel mogelijk mensen de kans bieden om te proeven van het Beerschot-netwerk. Wilt u ook aanwezig zijn? Stuur dan voor 20 november een mail naar business@beerschot.be met uw volledige naam, bedrijfsnaam en mailadres en uw aanwezigheid op deze ongetwijfeld interessante netwerkavond is verzekerd!

 

Jupiler Pro League

1 RWDM 49 pts
2 SK Beveren 43 pts
3 K. Beerschot V.A. 39 pts
4 CLUB NXT 39 pts
5 Lierse 36 pts

Officiële shirts 22/23

Shop nu op de webstore