COMMUNITY NIEUWS

Jorre bezoekt Olympisch Stadion

Gisteren kreeg Beerschot bezoek van Jorre, z'n familie en z'n trainers. Jorre heeft de ziekte van Perthes, een aandoening in het heupgewricht, en zit daardoor in een rolstoel. Met de actie: "Fietsen voor Jorre & Bring a Smile" wilden zijn trainers Jorre een hart onder de riem steken. Hun eindstation: Jorre zijn favoriete club Beerschot.

Trainers Ivan De Pas en Bart Vanhees fietsten voor Jorre langs alle 1A-clubs van de Pro League. Ze zaten in totaal tien dagen op de fiets en legden bijna 1.000 kilometer af. "We werden overal goed ontvangen", vertelt trainer Ivan. "Maar we wilden afsluiten in Beerschot. Zo kreeg Jorre de kans om ons te zien aankomen aan het Olympisch Stadion. Niet toevallig dat we op dertien april aankwamen", knipoogt hij.

Rapha Holzhauser schonk de jonge fan een getekend shirt met Jorre's naam en het nummer dertien op. "Rapha is mijn favoriete speler", wist Jorre te vertellen. "Fantastisch om zo'n mooi cadeau te krijgen. Ik kreeg ook nog een stickerboek, stickers om in het boek te plakken, een teddybeer en twee abonnementen voor volgend seizoen." 

Beerschot wenst onze kleine vriend een spoedig herstel en hoopt hem snel in ons stadion te mogen begroeten.