BUSINESS NIEUWS, CLUB NIEUWS

HEROPENING VAN DE LOGES: "BLIJ OM ER WEER BIJ TE ZIJN"

De thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge was een blij weerzien voor onze logehouders. De laatste keer dat ze een competitiewedstrijd konden bijwonen was op 17 oktober vorig jaar, de spetterende 6-3 zege tegen STVV.  Nu zaterdag, 280 dagen later, voelde voor velen dus aan als thuiskomen. “We zijn enorm blij om er weer bij te zijn!” 

Geert Siebens, Business Development Manager bij Siebens Spoorbouw, kijkt uit naar het nieuwe seizoen. Na een jaar vol onzekerheid en zonder voetbal in het stadion, is hij blij dat hij zijn vertrouwde logeplekje weer kan innemen. “Ik ben al negen jaar logehouder, van voor het faillissement nog, dus dit voelt een beetje aan al thuiskomen. Hopelijk nu voor een heel seizoen!”

Naast het voetbal hoopt Geert ook de bedrijfsvoordelen van zijn loge opnieuw volop te benutten. “Ik nodig bijna altijd klanten uit om een wedstrijdje mee te pikken. Zo onderhouden we een goede relatie en leer je elkaar ook eens op een andere manier kennen. Ik sta er ook op dat hun partner meekomt. Vroeger kwam de man vaak alleen, maar ik vind het toch heel belangrijk dat de vrouw er ook bij is!” (Lees verder onder de foto)
 

“We merken vaak dat de vrouwen na de wedstrijd meer supporter zijn dan de mannen”, vult logepartner Thierry Vercammen, bestuurder van International Constructions Projects (ICP), aan. “Er hangt hier een bepaalde sfeer, die blijkbaar wel aanslaat en ervoor zorgt dat mensen graag terugkomen.” 

Die sfeer is volgens Thierry grotendeels te danken aan Geert. " Sinds de herstart in 2013 gaat Geert voor elke wedstrijd alle loges af om iedereen te begroeten en enkele foto’s te trekken."

“Vroeger wisten we eigenlijk niet wie er naast ons in de loges zat", pikt Geert in. "We wisten de namen wel, maar kenden die mensen nauwelijks. Er was geen binding. Ik heb toen enkele avondjes georganiseerd voor alle logehouders, van een wijntasting tot een etentje en zo is dat beginnen groeien. Sindsdien is de sfeer hier veel verberterd en kreeg ik de ludieke bijnaam ‘de voorzitter van de loges’!" (lacht) 

Foto's: Jan Mees

Jupiler Pro League

1 RWDM 49 pts
2 SK Beveren 43 pts
3 K. Beerschot V.A. 39 pts
4 CLUB NXT 39 pts
5 Lierse 36 pts

Officiële shirts 22/23

Shop nu op de webstore