JEUGD NIEUWS, CLUB NIEUWS

Frank Magerman keert terug naar Beerschot

Frank Magerman keert terug naar Beerschot

Velen onder jullie zullen Frank nog kennen als ex speler van Beerschot en coach van onze beloften.  Ondertussen is Frank in het bezit van een UEFA A diploma en heeft hij enorm veel ervaring opgedaan als hoofdcoach bij Duffel, Hamme en Berchem Sport. We zijn zeer blij dat we Frank hebben kunnen overtuigen om onze jeugdwerking mee naar een hoger niveau te tillen.  Hij zal aan de slag gaan als linietrainer van onze middenvelders (U15-U21) en tevens mee de trainingen en wedstrijden leiden van onze elite U15 en U16.  Als ex profvoetballer van KV Oostende en SK Beveren zien wij in Frank de ideale persoon om gericht te werken en onze jeugdspelers individueel beter te maken.

"De visie die de club wil uitdragen past perfect bij mij!"
Frank Magerman

Frank heeft een heel juiste visie en beschikt over de nodige capaciteiten. In het dagelijkse leven is hij leerkracht LO.  Met een duidelijke pedagogische aanpak moet hij in staat zijn de visie van Beerschot over te brengen. Frank zal een enorme toegevoegde waarde zijn voor onze jeugdwerking.

“De onderhandelingen en gesprekken verliepen zeer aangenaam en constructief. Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij Beerschot als speler en als coach van de beloften. Ook het samenwerken met oude bekenden Marc Noé en Davy De Smedt in combinatie met hun voetbalvisie is een doorslaggevende factor geweest. Beerschot blijft een club met een ruime geschiedenis in België ook op vlak van de jeugdopleiding.  Die geschiedenis spreekt voor zich, de visie die de club wil uitdragen past perfect bij mij. Ik sta te poppelen!” aldus Frank.

Onze club zal blijven investeren in haar jeugdwerking. Beerschot wil opnieuw een zeer actieve rol spelen bij de opleiding van Antwerps voetbaltalent. Met de volledige steun van de aandeelhouders en de nodige kwaliteitsinjectie in de opleiding zijn we op goede weg om de  begeleiding van onze jeugdspelers de komende jaren te verbeteren.