CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Fandag wordt afgelast

De fandag, gepland op zondag 8/8, zal niet doorgaan. Door de strenge COVID-restricties die Beerschot opgelegd krijgt, bleek de organisatie van een fandag onmogelijk. Wel organiseert de club een foodtruckfestival op 22/08 met een groot scherm om de match Club Brugge - Beerschot live te kunnen volgen vanop het Kiel.

Op de officiële clubkanalen was de fandag nog niet aangekondigd. Na overleg over de maatregelen werd echter duidelijk dat de fandag op 8/8 onmogelijk kon doorgaan. Strenge maatregelen zoals: ten allen tijde een mondmasker dragen, geen vrije circulatie, aanschuiven aan elke activiteit en het feit dat er maar een beperkt aantal mensen (in bubbels) voor het podium mocht staan, met anderhalve meter tussen, zorgden ervoor dat de fandag niet door kan gaan op dit moment.

Uitstel is echter geen afstel. Beerschot tracht een nieuw moment te zoeken, waarop we er samen met onze supporters een echt feest van kunnen maken.

Op 22/08 kan Beerschot wel een eigen foodtruckfestival organiseren (Na de geplande versoepelingen op 13/8). Dit gekoppeld aan Club Brugge - Beerschot op een groot scherm. Een echte Beerschotdag in festivalsfeer! Zomerse beats van onze huis-DJ's, lekker eten aan verschillende foodtrucks, cocktails en voetbal, wat heeft een mens nog meer nodig? Dit foodtruckfestival zal toegankelijk zijn met een CovidSafeticket. Alle informatie over CovidSafe zal je dit weekend op onze website kunnen vinden.

Tickets kosten €10 en zijn vanaf woensdag 11/08 te koop, online en in de ticket corner.