A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Cederique Tulleners is de nieuwe hoofdcoach van onze U23

Cederique Tulleners wordt de nieuwe hoofdcoach voor de U23 van Beerschot. Hij zal de beloften van onze Mannekes coachen in tweede amateurklasse. De 31-jarige Belg wordt de eerste fulltime coach van onze jeugdacademie. Tulleners coachte eerder bij de jeugd van OH Leuven en was verantwoordelijk voor de nationale jeugdploegen bij de Litouwse voetbalbond. Vorig seizoen was hij hoofdcoach van Al Hilal United. “Ik ben blij dat ik mee in dit project kan stappen.”

“Na enkele gesprekken werd voor mij al snel duidelijk dat er met veel ambitie en een sterk sportief plan gewerkt wordt bij Beerschot dit seizoen”, vertelt Tulleners. “Ik ben dan ook heel blij dat ik mee in dit sportief project kan stappen.”

“Momenteel sta ik mee op het oefenveld bij de eerste ploeg. Zodra de trainingen van de beloften opnieuw opstarten, zal ik mij uiteraard daar op focussen. Maar ik blijf in zeer nauw contact staan met de coach en technisch manager Sander Van Praet. Zo houden we de visie van beide teams hetzelfde, dat verkleint ook weer de afstand tussen de jeugdwerking en de eerste ploeg.”