CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

CAMPOAMOR 2022: DAG 5

Onze Mannekes werkten vandaag 2 trainingen af op dag vijf van het oefenkamp in Campoamor. Net zoals gisteren stonden er een gymsessie en een veldtraining gepland. Alleen was de volgorde deze keer anders. In de voormiddag trainden onze Beren op het veld en net voor het avondmaal werd er een extra krachtsessie gegeven in de gym.

Maar eerst richting het oefenterrein dus. Na opnieuw een fikse wandeling (de terreinen liggen immers op een tiental minuten wandelen van het hotel) mochten onze Mannekes meteen hun voetbalschoenen aantrekken. Eens de obligatoire opwarming achter de kiezen was, stond er een oefening met balbezit op het programma.

Daarna ging de intensiteit de hoogte in met pittige 1 vs 1 wedstrijdjes van een minuut. Daarna werden die vormen uitgebreid naar 2 vs 2 en 3 vs 3, allemaal aan hoge intensiteit. De training werd afgesloten met een tactisch luik waar 11 vs 11 gespeeld werd.

Net voor het diner was het tijd voor de krachtsessie in de fitnessruimte. Daar werd een circuit aan oefeningen afgewerkt in twee groepen onder leiding van head of performance Pieter Jacobs.

Morgen reizen onze Beren af naar Benidorm om daar een wedstrijd te spelen tegen St. Pauli achter gesloten deuren.