CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

CAMPOAMOR 2022: DAG 4

Dag vier zit erop in Spanje. Onze Mannekes trainden vandaag twee keer. Ze begonnen de dag met een sessie in de fitness, daarna was het in de vroege namiddag trainen in het zonnetje. Afsluiten deden we op de tweede dag op rij met 'happy birthday' aan het diner. Na Ryan Sanusi was het deze keer Pierre Bourdin die zijn verjaardag vierde.

Head of performance Pieter Jacobs voorzag voor de middag krachttraining voor onze Beren. Het werd geen conventionele indoorsessie, maar een gym in openlucht. Er werd een krachtcircuit afgewerkt op het grasveldje naast de gym in Campoamor, dit met onder andere bankdrukken en hometrainers. Ideaal voor een extra boost vitamine D.

Al omstreeks twaalf uur werd de lunch voorzien, een uurtje vroeger dan gewoonlijk in Spanje. Na een korte siësta werd rond vier uur in de namiddag de tweede training afgewerkt, dit maal op het veld. Na de verplichte opwarmingsoefeningen en passvormen was het dit keer een tactische training onder het goedkeurend oog van onze technische staff.

Iets voor zeven werd iedereen dan aan tafel verwacht voor het diner. Daar werd, net zoals gisteren, gezongen voor een jarige. Deze keer was het centrale verdediger Pierre Bourdin die achtentwintig kaarsjes mocht uitblazen.