CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

CAMPOAMOR 2022: DAG 3

De derde stagedag van onze Mannekes in Campoamor zit erop. Er stonden een medische screening en een oefenwedstrijd tegen FC Heidenheim op het programma. Samen met de aankomst van Ramiro Vaca, Moises Caicedo en Felipe Avenatti was het dus weer een goed gevulde dag in Spanje.

De dag begon voor de spelers in de gym. Daar werden ze gescreend door de medische staf. Nadat bij iedereen de mobiliteit en kracht getest werd, was het al snel tijd voor de lunch. Daarna stond er een individuele training op het programma voor de spelers die niet in actie kwamen tegen Heidenheim.

Om drie uur werd de match tegen de Duitse tweedeklasser afgetrapt. In een ietwat ongewoon format, 4x25 minuten speelden onze Mannekes tegen de zesde in de stand uit de 2e Bundesliga. Een match die vooral getekend was door de sterke wind die ’s nachts was komen opzetten.

Na tien minuten viel het eerste Duitse doelpunt na een misverstandje in de verdediging. Net voor het einde van de tweede periode maakte Marius Noubissi gelijk toen hij een rebound in doel verwerkte. Net voor het einde van de laatste periode maakte Heidenheim er 1-2 van.

Kwamen in actie voor Beerschot: Vanhamel, Biebauw, Lejoly, Dom, Radic, Lemos, Bourdin, Konstantopoulos, Van den Bergh, De Smet, Okyere, Sebaoui, Walicki, Belhadj, Pietermaat, Holzhauser, Noubissi, Rigo, Suzuki.