CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Brasseria Da Mauro partnert met Beerschot

Zaakvoerder Davide Catanzaro glundert naast de sticker van 'La Brasseria' in de spelerstunnel van het Olympisch Stadion. Zijn Brasseria Da Mauro is de nieuwste partner op ’t Kiel. “Ik heb hier altijd in de buurt gewoond als kind. Ik kwam al kijken naar ‘den Beerschot’ van kleins af aan, toen ze mij vroegen om partner te worden, heb ik niet getwijfeld.” (Lees verder onder de foto)

Catanzaro baat de gezellige Brasseria Da Mauro uit op het gemeenteplein in Edegem. Net zoals in het Olympisch Stadion is familiariteit de hoogste waarde in ‘la Brasseria’. “Wij zijn een echte familiezaak”, vertelt Catanzaro. “Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in ons restaurant. En dat het geen stijve bedoening wordt, dat zou niet bij ons passen”, knipoogt hij.

“Ik ken al mijn vaste klanten bij naam”, gaat Catanzaro vol trots verder. “Dat vind ik echt belangrijk. Het schept een band met ons cliënteel. We hebben mensen die vaak één à twee keer per week komen eten bij ons. Dan weet je dat je iets juist doet.” (lacht)

Net zoals bij Beerschot moet het bij La Brasseria niet te moeilijk zijn. “Simpele producten en smaken voor een correcte prijs. Dat is ons handelsmerk. We hebben al heel erg lang dezelfde vaste kaart, ‘Tene quod bene’ zoals ze op het Kiel zeggen hé. Die vullen we dan aan met suggesties die seizoensgebonden zijn. Allemaal zonder te veel toeters en bellen, zoals ze hier bij Beerschot graag hebben: ‘to the point’.”

Die logica vinden we ook terug in het partnership dat Catanzaro aanging met Beerschot. “Wij waren op zoek naar visibiliteit bij Beerschot. Met de sticker van La Brasseria in de spelerstunnel hebben we alvast een voltreffer op dat vlak. Aangevuld met onze vaste boarding naast het veld en een plaatsje op het LED-scherm voor het stadion, zetten we ons zo goed in de kijker, zowel bij de fans die thuis kijken als de mensen die naar het stadion komen.”
 

Jupiler Pro League

1 Club Brugge 76 pts
2 R. Antwerp F.C. 60 pts
3 RSC Anderlecht 58 pts
4 KRC Genk 56 pts
5 KV Oostende 53 pts

XIII teamwear

ontdek onze webshop