CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot wint tweede wedstrijd van de dag

Beerschot wint z’n tweede oefenwedstrijd van de dag tegen Hoboken ook met sprekend gemak. Een elftal aangevuld met beloften liet opnieuw mooie dingen zien en vloog met 2-4-cijfers voorbij Hoboken.

Beerschot begon goed aan de partij. Na een kwartier konden onze Mannekes het veldoverwicht doorzetten in een doelpunt. Cloots werkte knap af: 0-1. Op het halfuur kon Verlinden die score verdubbelen. De winger ging met een goeie actie voorbij een aantal verdedigers en knalde de bal in doel: 0-2 voor onze Mannekes.

Na de rust scoorde Hoboken snel tegen, maar dan stelden onze Beren orde op zaken. Eerst miste La Morte nog een penalty die slim uitgelokt werd door Verlinden, maar de tweede keer was het wel prijs. La Morte schoof zijn elfmeter goed in de hoek: 1-3.

Twee minuten later was het opnieuw prijs. La Morte werd perfect bediend door El Hajaoui aan de tweede paal en kon makkelijk binnenschuiven. Die 1-4 werd snel van het bord geveegd doordat Hoboken ook een penalty kreeg. Die werd omgezet: 2-4, meteen de eindstand.

Kwamen in actie voor Beerschot: Lathouwers, Frans, Verlinden, Okyere, Goossens, Kaissi, Van Himbeeck, Van Steenwinkel, Cloots, Sqalli, La Morte, Santos, De Stobbeleir, El Hajoui, Muldermans en Hosten.