CLUB NIEUWS

Beerschot verplaatst supporterstornooi naar oefencomplex

Het supporterstoernooi van 30/04 wordt verplaatst naar het jeugdcomplex. Dit omdat de organisatie valt binnen de regelgeving van de voetbalwet en het besluit van de burgemeester inzake het gebruik van tribune 1. Een supporterstoernooi in het Olympisch Stadion valt dus onder dezelfde regels als een wedstrijd in 1A.

Dit wil zeggen dat er enkel toegang wordt verschaft op vertoon van een ticket, dat iedereen gefouilleerd moet worden, er veiligheidspersoneel voorzien moet worden zoals bij een gewone wedstrijd, enzovoort.

Daarbovenop is het oefencomplex ook beter geschikt voor het organiseren van een dergelijk toernooi. De accommodatie met verschillende kleedkamers is ideaal om 20 ploegen te ontvangen. Ook het aanwezige kunstgras, is een troef. Daarom verplaatst Beerschot het toernooi naar de jeugdacademie. 

De wedstrijden zullen doorgaan op het C-veld van de jeugdacademie. Aangezien er geen cashless-systeem is bij het jeugdcomplex zullen alle ploegen die zich aanmelden hun waarborg cash terugkrijgen. Beerschot hoopt om er een fantastisch toernooi van te maken samen met onze fans.
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts