CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

Beerschot verlengt partnership met Patsy Travel

Beerschot verlengt het partnership met Patsy Travel. Het familiebedrijf uit Meise brengt al zeven jaar lang onze spelers naar al hun uitwedstrijden, van Eupen naar Oostende en zal dat dat de volgende drie seizoenen blijven doen. “Ik leef elke wedstrijd mee met de spelers”, vertelt medezaakvoerder en buschauffeur David De Wulf.

Sinds 2014 vervoert David De Wulf, medezaakvoerder van Patsy Travel, onze spelers met zijn bus naar elke uitwedstrijd. Al was dat oorspronkelijk niet zo gepland. “De busmaatschappij die de verplaatsingen deed, ging failliet op vrijdag”, herinnert hij zich. “Last minute kreeg ik de vraag om in te springen. De trainer toen, Urbain Spaenhoven, was enorm tevreden en ik mocht de wedstrijd nadien terugkomen. En daarna nog een keer en nog een keer en uiteindelijk zijn we nu in 2021, zeven jaar verder en van Vierde Klasse naar 1A!”

Doorheen de jaren is David altijd de vaste chauffeur gebleven van onze Mannekes, al veranderde hij een paar jaar geleden wel van voertuig. “Ik heb deze bus echt gekocht in belang van Beerschot”, vertelt hij daarover. “De bus is 13 (hoe kan het ook anders?) meter lang en biedt heel veel plaats, met overal stopcontacten en veel beenruimte. Er staat ook een koffiemachine, want Mike (Vanhamel) drinkt graag zijn koffietje op de bus. De koelkast is altijd goed gevuld met water en er hangen ook tv’s voor eventuele tactische besprekingen onderweg. De spelers komen niets tekort!”

“Die bus doet alle verplaatsingen van Beerschot”, gaat David verder. “Als er bijvoorbeeld morgen een reisaanvraag binnenkomt en de bus is daar perfect voor, gaan we die toch niet gebruiken, omdat Beerschot die nodig heeft. Wij hebben veel respect voor de club en krijgen ook veel respect terug van de spelers. Ze zijn elke keer enorm blij als ‘Chauffie’, mijn bijnaam, ze weer komt ophalen.” 

Patsy Travel betekent veel voor de club en ook omgekeerd werpt het partnership zijn vruchten af volgens David. “We merken dat we meer aanvragen krijgen sinds we met Beerschot samen werken. Mensen uit de club zelf die ons contacteren en ook partners van Beerschot, die bijvoorbeeld met al hun werknemers naar de luchthaven vervoerd willen worden en daarvoor een offerte aanvragen. Nu we bij Beerschot actief zijn, hebben we heel wat nieuwe klanten uit het Antwerpse, terwijl we daarvoor, mede door onze ligging, vooral veel klanten rond Brussel aantrokken.”  

Een partnership dat nog wel even mag doorgaan, als het van David afhangt. “Ik kijk telkens weer reikhalzend uit naar de volgende verplaatsing. Ik ben een echte supporter ondertussen. Je zit elke keer een hele dag samen met die jongens, je leeft mee en ze laten je ook belangrijk voelen. Als ik langs de zijlijn sta met mijn vriendin en de spelers roepen plots “hey, Chauffie!” wanneer ze mij zien, is dat een leuk gevoel. Je voelt dat je hier bij Beerschot geapprecieerd wordt.”

Jupiler Pro League

1 RWDM 49 pts
2 SK Beveren 43 pts
3 K. Beerschot V.A. 39 pts
4 CLUB NXT 39 pts
5 Lierse 36 pts

Officiële shirts 22/23

Shop nu op de webstore