CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

Beerschot verlengt partnership met Da Mauro

Beerschot en Brasseria Da Mauro verlengen hun partnership. Zaakvoerder Davide Catanzaro breidt zijn partnership met de club uit ten opzichte van vorig seizoen. “Ik ben heel erg tevreden dat ik dit kan doen met Beerschot.”

Catanzaro zal met zijn Brasseria Da Mauro voor het tweede seizoen op rij dus te vinden zijn in het Olympisch Stadion. “Ik was vorig seizoen heel erg tevreden van de visibiliteit die ik heb gekregen zowel op televisie als voor de fans in het stadion. Daarom kies ik ervoor om dat pakket nu ook uit te breiden met onder meer een filmpje op het scorebord tijdens de wedstrijden.”

“Ik krijg ook vaak de opmerking van klanten dat ze mijn logo hebben gezien in het stadion. Dat is altijd heel fijn om te horen. Ik heb ook ondertussen heel wat spelers in mijn restaurant mogen verwelkomen. Dat wil zeggen dat mijn restaurant bekender is geworden bij mensen die in en rond het stadion rondlopen.”

“Ik zie ons partnership ook op lange termijn. Ik heb hier een heel goed gevoel bij de club en de mensen die er werken. Ik merk ook dat ik met heel wat andere partners van Beerschot een goed contact heb. Het is alvast mijn bedoeling dat ik hier nog lang partner blijf.”

Wil jij ook een offerte op maat voor jouw bedrijf? Contacteer dan kaj.schueremans@beerschot.be