A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Beerschot vat eerste trainingen aan

Maandagochtend begint Beerschot aan de voorbereiding. Hieronder krijgt u een volledig overzicht van de kern waarmee coach Andreas Wieland aan de eerste training begint.

Bij de doelmannen zijn Mike Vanhamel en Antoine Lejoly allebei aanwezig. Van den Bergh, Frans, Konstantopoulos, Radic en Quirynen zijn de verdedigers die aan de voorbereiding beginnen. Bij de middenvelders tekenden Okyere, Sanusi, Rigo en Vaca present. In het aanvallende compartiment worden Sebaoui, Shankland, Verlinden, Eleke en Baeten verwacht op de eerste training. Soumaré moet nog terugkeren uit Frankrijk.

Die kern wordt aangevuld met testers Andi Koshi (Middenvelder), Philipp Schobesberger (Aanvaller) en Marco Weymans (Verdediger). Ook Ismaila Coulibaly zal mee aan de voorbereiding starten. De middenvelder zou terugkeren naar Sheffield, maar wacht nog op zijn arbeidskaart en zal in afwachting daarvan zijn conditie onderhouden bij Beerschot.

Bovenop die A-kernspelers zullen er ook negen beloften aansluiten. Afhankelijk van hun examenperiode sluiten zij aan begin deze week of ten laatste volgende week. Het gaat over Ali Khalifé, Axl Van Himbeeck, Faissal El Hajoui, Jalal Azzaoui, Jasper Goossens, Quinten Van Steenwinckel, Tomas Muyldermans, Benjamin Kaissi en Siemen Cloots.

Ondertussen wordt de samenstelling van de kern verder onder de loep genomen en werkt Beerschot verder om de kern nog te versterken.