CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot vaardigt 4 internationals af

Ramiro Vaca, Reda Halaimia, Moises Caicedo en Stipe Radic (U21) zijn geselecteerd voor hun nationale ploeg deze interlandbreak. Vaca en Caicedo vertrokken zondagavond richting Zuid-Amerika en zullen twee wedstrijden afwerken voor de WK-Kwalificatie. Ook voor Reda Halaimia staan er twee wk-kwalificatiematchen op het programma met Algerije. Stipe Radic speelt dan weer twee kwalificatiewedstrijden voor het EK-21 met Kroatië.

Ramiro Vaca neemt het met Bolivia op tegen Peru en Uruguay in deze laatste interlandbreak van 2021. Op vrijdag staat de eerste wedstrijd in het Estadio National in Lima (Peru) op de kalender. Dinsdag 16 november volgt er dan een thuiswedstrijd voor onze Boliviaan tegen Uruguay.

Onze tweede Zuid-Amerikaanse international Moises Caicedo krijgt met Ecuador eerst Venezuela over de vloer op donderdag 11 november en speelt de week erna in Chili op woensdag 17 november.

Reda Halaimia speelt dan weer vrijdag 12 november met Algerije tegen de hekkensluiter van de groep Djibouti. Op dinsdag nemen 'Les Verts' het op tegen Burkina Faso. De rechtstreekse concurrent voor een plekje op het WK in Qatar. Algerije en Burkina Faso hebben beiden 10 punten, maar Algerije staat wel aan de leiding in de groep met een doelsaldo van +17. Reda Halaimia en zijn landgenoten hebben aan vier punten genoeg om zich rechtstreeks te plaatsen voor het WK.

Met de U21 van Kroatië krijgt centrale verdediger Stipe Radic eerst Estland op bezoek op 11 november. Vijf dagen later reist hij af naar Oostenrijk om daar de tweede ek-kwalificatiewedstrijd te spelen op dinsdag 16 november.