CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

Beerschot stelt nieuwe partner Industry Vibes voor

Beerschot heeft er weer een nieuwe partner bij. Industry Vibes, een bedrijf gespecialiseerd in outsourcing en werving van techniekers, prijkt voor de rest van het seizoen op de vaste boarding in het Olympisch Stadion. Zaakvoerder Oktay Arslanoglu en Sales Manager An Caers kwamen langs op het Kiel voor een babbel over hun bedrijf en hun partnership met Beerschot.

“Ik heb toch wel een erg persoonlijke link met de club”, steekt Oktay van wal. “Ik woonde meer dan tien jaar hier op het Kiel, op nog geen vijf minuten van het stadion. Mijn schoonbroer Deniz speelde zelfs nog in de jeugd met Moussa Dembele. En Kay, één van onze voormalige projectleiders, is op wedstrijddagen hier ook nog materiaalman. Via via kwam ik bij Joppe van de commerciële cel terecht, hij heeft mij overtuigd om in het verhaal te stappen. De familiale sfeer die hier hangt, wil ik ook uitdragen in mijn bedrijf.”

Toen Arslanoglu tien jaar geleden begon als storingstechnieker, zag hij de nood in de markt voor zo’n aanpak. “Ik zag dat interimkantoren vaak verkeerde profielen aanboden aan bedrijven. Door zelf een vast team van techniekers te hebben, die we door en door kennen, kunnen we voor bedrijven de juiste mensen op de juiste plaats aanbieden. En zoiets kan enkel maar als je die persoonlijke aanpak hebt, niet alleen naar klanten toe, maar ook intern in ons team.”

De naam Industry Vibes is dan ook niet toevallig. “Het is een samenstelling van de woorden industry en vibes, voor de ‘goede vibes’ die wij samen willen uitstralen”, knipoogt Arslanoglu. An haakt daarop in. “Wij hebben twintig techniekers vast in dienst, wij willen naar hen uitstralen dat we één grote familie zijn bij Industry Vibes.”

“In dat opzicht heeft Oktay ook een fantastisch nieuw concept uitgewerkt”, vervolgt Caers. “Get a coffee, get a job. Daarbij gaan we in ons nieuw kantoor iedereen die komt solliciteren een koffie en een koffiekoek aanbieden. Zo kunnen we op een andere manier kennis maken met onze sollicitanten voor we ze een job aanbieden.”
 

Jupiler Pro League

1 RWDM 49 pts
2 SK Beveren 43 pts
3 K. Beerschot V.A. 39 pts
4 CLUB NXT 39 pts
5 Lierse 36 pts

Officiële shirts 22/23

Shop nu op de webstore