CLUB NIEUWS, JEUGD NIEUWS

Beerschot organiseert tweede editie van voetbalkamp

Beerschot organiseert in samenwerking met Dirk Van Himbeeck, gekend van de Inter Academy Camps, opnieuw de XIII-voetbalstage. Net als vorig jaar, kunnen jongens en meisjes geboren tussen 2006 en 2016 één week lang (van 22/8 t.e.m. 26/8) trainen op de velden van onze jeugdacademie en dit onder begeleiding van de Beerschotjeugdtrainers “Iedereen die zijn voetbaltalenten wil verbeteren, is welkom”, vertelt stagebegeleider Dirk Van Himbeeck. “De voetbalstage is geschikt voor de echte voetbalbeestjes, ongeacht waar ze spelen!” 

Met deze voetbalstage zet Beerschot de deuren open voor alle voetbalgekke jongeren. Alle ingeschreven spelers kunnen in de laatste week van augustus in ons jeugdcomplex op het Universiteitsplein in Wilrijk terecht. In eerste orde dachten wij te moeten uitwijken naar de Wilrijkse Plein door de geplande verbouwingswerken aan het oefencomplex.  Aangezien dat tijdsschema is opgeschoven, kunnen wij alsnog op de terreinen van de jeugdacademie van Beerschot trainen. “De deuren staan open voor ieder voetbalbeestje”, zegt stagebegeleider Dirk Van Himbeeck. “Er is maar één vereiste: je amuseren en meetrainen volgens de Beerschotmethodologie!” 

De tweede editie van die voetbalstage komt na het grote succes van de stage vorig jaar,  vertelt organisator Dirk Van Himbeeck. “We hebben tijdens en na de stage veel positieve feedback gekregen van ouders en spelers. Als organisator van diverse kampen waaronder de Inter Academy Camps, ben ik erg streng op de kwaliteit van dergelijke voetbalstages. Zelf was ik zeer tevreden over de samenwerking met Beerschot en de voetbalkennis van de trainers en coördinators van de jeugdacademie van Beerschot. Onze stage moest Beerschot-waardig zijn en de trainingen moesten van hoog niveau zijn. Deze doelstellingen werden vorig jaar gehaald. Dat willen we dit jaar nog eens fijntjes herhalen.”

Bij het inschrijvingsgeld zit een kledingpakket. Tijdens de stage worden de spelers elke dag verwacht in hun XIII-outfit. Daarbovenop voorziet Beerschot elke middag warme maaltijden voor alle spelers en een meet and greet met enkele spelers van onze eerste ploeg. Tot slot krijgt elke speler een vrijkaart om komend seizoen een wedstrijd bij te wonen van onze beren.

Inschrijven kan via volgende link: https://beerschot-voetbalstages.be/