A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS, TICKET NIEUWS

beerschot-ohl uitverkocht

Na de online stormloop van vorig weekend, hadden we welgeteld 7 minuten nodig om ook de laatste 250 tickets te verkopen voor Beerschot-OHL. Het Olympisch Stadion is uitverkocht. We zijn zondag met 12 000.

Beerschot speelt voor het derde jaar op rij de finale van 1B. Dat is een bijzondere prestatie. Opnieuw gaan we er alles aan doen om te promoveren. We openen thuis, zondag 8 maart om 16 uur en rekenen weer op onze fantastische aanhang.

Alle tribunes zullen afgeladen vol zitten. De eerste duizenden tickets werden vorig weekend online verkocht. Op minder dan 24 uur waren er geen plaatsen meer beschikbaar. Daarna was het wachten op de laatste zitjes die vrijkwamen, van abonnees die hun plaats niet verlengden. Donderdag om 17 uur werden uiteindelijk nog 250 felbegeerde tickets vrijgegeven. Welgeteld 7 minuten later waren ook die aan de Kielse man gebracht en was het Olympisch stadion definitief en officieel uitverkocht. 12 000 supporters zullen zondag de eerste finalematch bijwonen.

CASHLESS

Je kan drinken en eten in ons stadion enkel cashless betalen. Denk eraan de consumptiekaart op voorhand aan te kopen en op te laden. Alle info vind je HIER.