A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Beerschot gaat partnership aan met NRG Fitness.

Beerschot gaat een partnership aan met fitnessketen NRG Fitness. De Fitnessketen begon acht jaar geleden en heeft nu 23 clubs, waaronder in Aartselaar, Schoten en Schilde. De faciliteiten van NRG zullen ook ter beschikking gesteld worden voor de A-kern van Beerschot.

“Wij zijn een fitnessketen die meer doet dan enkel fitness aanbieden”, vertelt Dante Verresen  Expansions en Sales Manager bij NRG. “Wij willen dat leden binnenkomen voor ons concept en de beleving die wij aanbieden. Zo zullen mensen langer lid blijven en meer gemotiveerd zijn om te komen.”

“We willen mensen helpen bewegen”, vult PR Manager Nick De Knegt aan. “Daarom bieden we niet enkel fitness aan met gewichten, maar ook groepslessen, loopcursussen etc. Zo geven we iedereen de kans om op zijn niveau te bewegen. Het hoeft niet enkel over gewichtheffen te gaan bij ons.”

“Wij zijn nu acht jaar bezig”, vervolgt Verresen. “We hebben nu 23 clubs. We willen naar 35 clubs gaan tegen eind 2022. Op termijn willen we richting 100 clubs groeien in België. Het is ook de bedoeling om nog enkele filialen in en rond Antwerpen te openen.”

“Wat onze link is met Beerschot? Onze CEO Aziz AlLali is supporter van de club. Hij groeide op in de straten naast het Olympisch Stadion. Vandaar ook de interesse om samen te werken met Beerschot. Al kadert dat ook in onze strategie om samen te werken met lokale bedrijven en spelers. Het eerste contact kwam er via materiaalman Seba Rodriguez. Hij komt al even bij ons in Aartselaar fitnessen.”

“Maar niet enkel de materiaalman maar ook de spelers van Beerschot zullen zeker te zien zijn bij NRG”, gaat Verresen verder. “Ze krijgen allemaal een fitnessabonnement en zullen ook bij ons komen trainen. Zo gaan we toch verder dan een normaal partnership”, knipoogt hij.

Ook interesse om bij NRG te gaan fitnessen? Haal dan nu jouw gratis weekpass af bij een NRG fitness bij jou in de buurt. https://www.nrgfitness.be/nl/