stel je vraag aan het bestuur

Het Beerschot AktieKomiteit en Beerschot nodigen op 10 december alle supporters uit in het Olympisch Stadion voor een overleg met het clubbestuur. De supporters krijgen de kans om vragen te stellen en feedback te geven. De supportersmeeting begint om 19.30 uur in Club 155. Na de info- en vragenronde biedt het bestuur een drankje aan en kan er nagepraat worden.

Het Beerschot AktieKomiteit (BAK) is het nieuwe overkoepelende supportersorgaan waarmee het clubbestuur tweemaandelijks overlegt. In het BAK zijn de Beerschot supportersfederatie, supportersclubs en andere supportersverenigingen vertegenwoordigd.

Samen met Beerschot organiseert het BAK op 10 december de eerste van twee supportersmeetings. Op die meetings zal het clubbestuur een stand van zaken geven bij de uitbouw van de club en antwoorden op alle vragen van supporters.

Ook co-eigenaar Francis Vrancken en bestuurder Jan Van Winckel, ook lid van de technische commissie, zullen in alle openheid info en uitleg geven bij hun beslissingen en de ambitie van de club.

Na het overleg kunnen de supporters en de bestuursleden napraten bij een drankje, aangeboden door de club.

 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts