Gebruik iXpole van start

Bij Beerschot zijn we druk bezig met het professionaliseren en investeren in het beheer van onze relaties met zakenpartners. Om onze partners en VIP’s de best mogelijk service en ervaring te bieden, heeft Beerschot besloten om een samenwerking aan te gaan met iXpole. 

Vanaf 2019-2020 zal Beerschot iXpole zowel voor interne processen als voor de klantgerichte self-service portal gebruiken.

iXpole is een cloud platform voor het volledige relationele (CRM) en operationele (ERP) beheer van sponsoring en VIP hospitality diensten. De iXpole-oplossing stelt  Beerschot in staat om al onze B2B-processen te automatiseren. Dankzij een self-service VIP-portaal zullen ticketing en catering processen nooit meer hetzelfde zijn. 

Met iXpole wil Beerschot haar zakelijke partners een stressvrije avond bieden, met een consistente ervaring voor, tijdens en na de wedstrijd.

Günther Peeters: "Beerschot is een club die op het veld ambitieus en professioneel is. Nu is het tijd om hetzelfde niveau van professionalisme te bereiken buiten het veld. Met iXpole hebben we gekozen voor een partner die enerzijds een pionier is, maar anderzijds zeer ervaren,".

Gorik Vandersanden, mede-oprichter van iXpole, vult aan: "Het is geweldig om te zien dat onze evangelisatie begint te werken. Sinds de oprichting van iXpole prediken we het belang van partner relationship management, naast fan relationship management. Als een club in 1B zich realiseert dat hun zakelijke partners minstens even belangrijk zijn als hun traditionele en geëngageerde fanbase, dan laat dit zien dat onze visie breder wordt overgenomen".

Jupiler Pro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts